Centre Veterinari Sant Sadurni

logo

Sobre Nosaltres

Sobre Nosaltres

globos
0
clients feliços
0
títols
0
bones reviews
0
mascotes felices

Nathalie Parente Veterinària Col. 2184

Us oferim un servei veterinari professional i personalitzat de la mà de la veterinària penedesenca Nathalie Parente. Camí dels 20 anys, seguim tenint bona cura dels nostres pacients amb un tracte proper i acollidor per que gaudiu molts anys del afecte i companyia dels vostres gossos, gats, ocells, conills, tortugues…

Seguim una formació contínua i estar al dia dels avenços de la medicina veterinària sobretot en la prevenció i detecció precoç. Veterinaris de diferents especialitats col.laboren amb nosaltres.

Tot plegat per ajudar-vos a que les vostres mascotes tinguin una vida saludable i feliç.

veterinaria y perro
Veterinario

David Veterinari Col. 2561

David era un veterinario apassionat pels animals exòtics. A la seva consulta, cuidava de tot tipus de criatures, des de camaleons fins a serps i lloros colorits. Amb el seu coneixement expert i el seu tracte amable, s’havia guanyat la confiança dels propietaris i la comunitat. Fora de la consulta, també participava en projectes de conservació i educació sobre la importància de protegir aquestes espècies. Ser veterinari d’animals exòtics no era només una feina, era la seva passió i missió a la vida.

Agafem cita?